Ingrediënten

+ -
print

Ingrediënten deeg:

Ingrediënten vulling:

Boemboe’s:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok

Bereidingswijze

  1. Klop het op.
  2. Meng hierdoor de overige ingrediënten voor het en kneed dit tot een soepele massa.
    Dek het af en laat het 20 minuten staan.
    Rol het daarna uit en snijd het dan in cirkels met een doorsnede van 6 cm.
    Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en maak de fijn.
    Verhit in een wok 1 eetlepel en fruit hierin de boemboe totdat het geurt en schep dan de er goed doorheen.
    Neem een lapje en schep 1 theelepel van het tonijnmengsel erop.
  3. Vouw het dicht zodat er een halve cirkel gevormd wordt.
    Herhaal dit met alle lapjes .
    Verhit in een wok de en bak hierin de panadas totdat deze goudbruin zijn geworden en laat deze daarna uitlekken.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • gist kan sporen bevatten van gluten en Allergie in deeg en bloem
  • suiker en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • deeg en melkpoeder kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melkpoeder
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melkpoeder is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • tonijn is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
366 kcal
18%1464 kcal
Vetten
13 g.
19%52 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
40 g.
15%160 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Panada (licht pittige hapjes)