Panada (licht pittige hapjes)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Hapjes
- Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
Bereidingswijze
- Klop het op.
- Meng hierdoor de overige ingrediënten voor het en kneed dit tot een soepele massa.
Dek het af en laat het 20 minuten staan.
Rol het daarna uit en snijd het dan in cirkels met een doorsnede van 6 cm.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en maak de fijn.
Verhit in een wok 1 eetlepel en fruit hierin de boemboe totdat het geurt en schep dan de er goed doorheen.
Neem een lapje en schep 1 theelepel van het tonijnmengsel erop. - Vouw het dicht zodat er een halve cirkel gevormd wordt.
Herhaal dit met alle lapjes .
Verhit in een wok de en bak hierin de panadas totdat deze goudbruin zijn geworden en laat deze daarna uitlekken.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- gist kan sporen bevatten van gluten en Allergie in deeg en bloem
- suiker en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- deeg en melkpoeder kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melkpoeder
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- melkpoeder is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- tonijn is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 366 kcal | 18% | 1464 kcal |
Vetten | 13 g. | 19% | 52 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 40 g. | 15% | 160 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |