Panga filets op zijn "Grieks" met rijst en sla

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Als eerste maak ik de sla klaar.
  2. Dan kan het namelijk nog even intrekken.
  3. De in een kom (bak) doen en fijn knippen.
  4. Als je dit gedaan hebt een flinke scheut met knoflook en chillipeper er overheen gieten en door roeren.
  5. Daarna de fetta er doorheen roeren (als je oude gebruikt deze pas vlak voor opscheppen er doordoen).
  6. Dan nog een klein scheutje met knoflook en chili er overheen gieten De hoeveelheid moet niet TE veel zijn maar gewoon matig.
  7. Wil je het nog vetter en scherper hebben, kan je altijd bijgieten.
  8. De sla in de ijskast zetten zodat hij lekker koud wordt.
  9. in een pan koekenpan warm maken en de bakken.
  10. Als ze gaar zijn met een vork in stukje maken (rullen) net zo als je met gehakt doet.
  11. Dan nog even lekker door braden.
  12. Niet te lang, ongeveer 5 minuten.
  13. Wel regelmatig omroeren.
  14. Het mag niet zwart worden.
  15. Dan op kleinste gas zetten en een scheutje oijfolie met knoflook en chillipeper eroverheen gieten zodat het niet aankoekt.
  16. Wel regelmatig omroeren.
  17. De gele opzetten en op de gebruikelijke wijze klaarmaken.
  18. Als de na een kwartier klaar is, opscheppen en er naast leggen samen met de sla.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
119 kcal
5%476 kcal
Vetten
10 g.
14%40 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Panga filets op zijn