Pangafilet met cheddarkaas

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Oven voorverwarmen op 175 graden C.
    De visfilets bestrooien met en .
  2. Vet 2 éénpersoons ovenschaaltjes in met boter en verdeel de vis hierover.
  3. Indien nodig de filets in 2-en snijden zodat ze in de schaal passen.
    Leg de tomaatplakjes op de vis.
    Meng de met de en de cheddar en giet deze saus over het vis/tomatenmengsel.
  4. Zet de schaaltjes in de oven ongeveer 15 a 20 minuten of tot de kaas gesmolten en de vis gaar is.
25
25
25

Variaties op Pangafilet met cheddarkaas

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Pangafilet met cheddarkaas
VariatieAantalGang
Pangafilet met cheddarkaas1Vis en schaaldieren

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter om in te vetten kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room en boter om in te vetten
  • mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • room en boter om in te vetten is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Pangafilet met cheddarkaas heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Bedankt voor je reactie.Je hebt gelijk, je kunt ook makkelijker aan plakjes cheddar komen en het smaakt toch prima, vooral als je die heel klein snijdt.Eigenlijk moet je de echte Engelse mosterd hierb... Lees reactie
15 september 2011
Erg lekker. Ik heb alleen iets meer mosterd gebruikt en plakjes cheddar kaas klein gesneden. Voor herhaling vatbaar!
9 augustus 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
27 kcal
1%54 kcal
Vetten
1 g.
1%2 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%2 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pangafilet met cheddarkaas