Pangafilet met kerrie en peterselie
- Herkomst Taiwan
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van judithalders
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Snijd de en in fijne stukjes.
- Doe wat boter in een steelpannetje en fruit hierin de uitjes tot ze glazig zien.
- Let op:
- nu moet je zorgen dat je alles bij de hand hebt!
- Dus 200 milliliter vermengd met een half bouillonblokje, de en de alvast klaar zetten.
- Na het fruiten van de uitjes doe je er flink wat bij.
- Dit blijf je roeren door de uitjes.
- Dan doe je er een klein scheutje bouillon bij.
- Weer goed roeren!
- beetje erbij doen en weer wat bouillon.
- Dit blijf je herhalen en zorg ervoor dat de saus een gladde massa word.
- Doe er wat , en bij.
- De saus moet iets dunner zijn dan normaal.
- Dat kun je doen door meer bouillon bij te doen.
- Verhit wat olie in een braadpannetje.
- Bak de vis gaar in de olie.
- Als de vis klaar is, serveer je dit op een bordje en schep je er een sauslepel kerrie met over heen.
- Als garnering kun je nog nog een takje er bovenop leggen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Pangafilet met romige kerriesaus440m
-
Recept
Vispannetje met zalm en pangafilet430m
-
Recept
Pangafilet in een krokant jasje415m
-
Recept
Pangafilet met courgette, pesto en pasta410m
-
Recept
Forel met peterselie-roomsaus430m
-
Recept
Sint-Jacobs oesters met schorseneren en peterselie coulis445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 106 kcal | 5% | 424 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 21 g. | 8% | 84 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |