Ingrediënten

+ -
print

Voor de soep:

Voor de frambozensiroop:

Voor de cake:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Spatel
  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Doe de met het in een pan en breng aan de kook.
  2. Regelmatig roeren met een houten spatel en oppassen dat het niet overkookt!
  3. Vuur laag zetten en de witte hierin oplossen.
  4. naar smaak toevoegen.
  5. Wegzetten in de koelkast en volledig laten afkoelen.
  6. Doe in een 2-de pan de met de .
  7. Breng aan de kook.
  8. Temper het vuur en laat reduceren tot een dikke siroop.
  9. Regelmatig doorroeren met een houten spatel.
  10. Af laten koelen tot kamertemperatuur.
  11. Klop de met de schuimig en spatel er voorzichtig de en door.
  12. Giet het beslag in een bakvormpje en bak het gedurende 15 minuten in een voorverwarmde oven op 170 graden C.
  13. Stort voorzichtig uit de vorm en laat afkoelen tot handwarm.
  14. Snijd er 6 ronde plakjes van met een dikte van 2 cm.
  15. en een doorsnede van 6 cm.
  16. Giet de likeur in een plat kommetje en drenk de schijfjes er kort in.
  17. Verdeel de koude chocoladesoep in 6 diepe borden, die 1 uur in de diepvries zijn afgekoeld.
  18. Doe de in een knijpflesje en spuit er dunne ringen mee in de chocoladesoep.
  19. Plaats midden in de soep het in de frambozenlikeur gedrenkte plakje .
  20. Leg daarop een bolletje Panna Cotta .
  21. Steek bovenin het bolletje een chocoladegaletje.
  22. Bestrooi de rand van het bord met .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade
  • chocolade, cake, bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • poedersuiker, suiker, suiker, suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade en cake kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade en cake kan sporen bevatten van lactose en Allergie in roomijs en room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker, suiker, suiker, suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
624 kcal
31%3120 kcal
Vetten
19 g.
27%95 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
47 g.
18%235 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
50 g.
55%250 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Panna Cotta roomijs met chocoladesoep en frambozensiroop