Pannekoekrolletjes met spinazie

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Roer de , de , de , 125 milliliter water en een beetje tot een glad mengsel.
  2. Laat het beslag ca. 30 minuten wellen.
  3. Pel en snipper de en de .
  4. Verwijder de steeltjes van de spinazie, was de blaadjes en laat ze uitlekken.
  5. Fruit de knoflook en de helft van de in 1 eetlepel hete .
  6. Voeg de spinazie toe en laat hem slinken.
  7. Breng op smaak met en .
  8. Fruit de rest van de in 1 eetlepel hete .
  9. Voeg de met sap, het 1/2 bouillonblokje en de Italiaanse toe.
  10. Breng het geheel aan de kook en laat het ca. 10 minuten zachtjes pruttelen.
  11. Breng op smaak met en .
  12. Giet de saus in 4 kleine of 1 grote i ngevette ovenvorm.
  13. Verhit 1 theelepel per portie in een pan.
  14. Bak achter elkaar 4 pannenkoeken.
  15. Snijd de kaas in plakken.
  16. Verdeel de spinazie en de kaas over de pannenkoeken.
  17. Rol ze op en snijd ze in dikke schijven.
  18. Leg ze in de saus en bestrooi met de .
  19. Gratineer de pannenkoekenrolletjes ca. 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en groentebouillonblokje
  • groentebouillonblokje kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • groentebouillonblokje kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • groentebouillonblokje, kruiden, boter, roomkaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in karnemelk en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in karnemelk, boter, roomkaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en groentebouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
504 kcal
25%2016 kcal
Vetten
27 g.
38%108 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
40 g.
15%160 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pannekoekrolletjes met spinazie