Pannenkoeken met gebakken banaan
- Herkomst Nederland
- Categorie Nagerechten
- Pannenkoeken recepten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Rasp
Bereidingswijze
- Rasp de schil van de en pers hem uit.
- Snijd de en in stukjes.
- Verwarm de volgens de aanwijzing op de verpakking.
- Verwarm intussen de jam met limoensap en limoenrasp in een steelpan.
- Voeg de en toe en warm het geheel kort door.
- Leg de op 4 bordjes en verdeel het fruitmengsel erover.
- Schep een bolletje op het fruit en vouw de dicht.
- Bestrooi het gerecht met .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gebakken banaan van de barbeque met rum en vanille ijs410m
-
Recept
Gebakken banaan met chocoladesaus410m
-
Recept
Pannenkoeken met romige vanillekwark415m
-
Recept
Gebakken banaan met kersensaus420m
-
Recept
Dadar Pisang Kelapa (pannenkoeken met banaan en kokos)430m
-
Recept
Vanille ijs met banaan, noten, chocolade420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in pannenkoeken en vanille-ijs
- poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in pannenkoeken en vanille-ijs
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in pannenkoeken en vanille-ijs
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in vanille-ijs
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in pannenkoeken
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in vanille-ijs
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 541 kcal | 27% | 2164 kcal |
Vetten | 10 g. | 14% | 40 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 71 g. | 27% | 284 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |