Pannenkoekentaartjes met chocolade saus

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Garde
  • Magnetron
  • Koekenpan
  • Pan
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Zeef het en de suiker boven een grote kom.
  2. Maak een kuiltje in het midden van het meel en giet daarin de en de .
    Klop de en de met een garde voorzichtig door het meelmengsel tot een egaal beslag ontstaat.
    Verhit een koekenpan met anti-aanbaklaag op middelhoog vuur.
    Smelt een klontje in de pan.
  3. Giet kleine cirkels van het beslag in de pan en bak ca. 1 minuut aan iedere kant tot de pannenkoekjes goudbruin kleuren.
  4. Houd de pannenkoeken warm.
    Houd 4 pannenkoekenapart, besmeer de overige pannenkoeken elk met 1 eetlepel .
    leg telkens 2 pannenkoeken met en op elkaar en sluit af met een onbesmeerde pannenkoek
    Doe de chocolade met de in een magnetron bestendige kom en zet de kom 30 seconden in de magnetron.
  5. Roer goed door tot een zachte chocoladesaus ontstaat.
  6. Giet de chocoladesaus over de pannenkoektaartjes en garneer met .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade
  • hazelnootpasta en pure chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bakmeel
  • basterdsuiker en aardbeien past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • boter en pure chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, boter, room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in hazelnootpasta en pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk, boter, room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in hazelnootpasta en pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
631 kcal
31%2524 kcal
Vetten
24 g.
35%96 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
86 g.
33%344 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pannenkoekentaartjes met chocolade saus