De van de steeltjes ontdoen, met de staafmixer pureren en naar believen zeven.
De schillen en in ringen snijden.
De ’s ontpitten, de champignons(500 gram) kuisen en daarna beide ingrediënten in stukjes snijden.
De olie(1 stuk) verhitten in een braadpan, het vlees bijna klaar braden, de uien(2) en spekjes toevoegen en gaar fruiten.
De paprika(1 stuk)(1 stuk) en champignons(500 gram) toevoegen en kruiden met de paprikapoeder(2 eetlepels) en cayennepeper(0.5 theelepels).
Doe het vlees in een stoofpot.
Voeg wat water(1 stuk) bij het aanbaksel in de pan, roer het aanbaksel los en voeg alles (paprika(1 stuk)(1 stuk), champignons(500 gram), uien(2), tomaten(1000 gram), knoflook, laurier(2 blaadjes), bier(1 flesje) en bouillon(2 blokjes)) toe aan het vlees.
Kruid alles met peper(1 stuk) en zout(1 stuk), giet het bier(1 flesje) over het vlees en leg de boterham op het vlees.
Laat ongeveer een uurtje op een laag vuur sudderen tot het vlees gaar is.
Voor opdienen de laurier(2 blaadjes) verwijderen en de goulash verfijnen met de room(6 eetlepels).
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon en olie
Gluten
brood en bouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bier, brood, bloem
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Sporen van sesam kunnen voorkomen in brood
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in brood en bouillon
Koemelk
brood, bouillon, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room en boter
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Sporen van noten kunnen voorkomen in brood
Selderij
Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
Lactose
room en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en bier
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in brood, bouillon, olie
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
bouillon en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.