Paprika-kalkoenragout met kaas

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Kook de volgens aanwijzing pak.
  2. Maak de schoon en pel de .
  3. Snijd de en de in grove stukken.
  4. Maak de eventueel schoon, dep hem droog en snijd in stukken.
  5. Braad de in de hete .
  6. Breng hem op smaak met en en haal hem uit de pan.
  7. Stoof de en de paprika 2-3 minuten in het hete braadvet.
  8. Breng de en de paprika op smaak met een beetje , en .
  9. Voeg het vlees weer toe.
  10. Strooi de erover en laat hem licht bruineren.
  11. Voeg ruim 375 milliliter water, de en het bouillonblokje toe en breng het geheel aan de kook.
  12. Laat het nog 3-5 minuten pruttelen.
  13. Vet een ovenschaal in.
  14. Schep de helft van de in de ovenschaal.
  15. Verdeel de kalkoenragout over de .
  16. Schep de overige daar weer overheen en bestrooi het geheel met de geraspte .
  17. Bak de ovenschotel in ca. 20 minuten goudbruin in een voorverwarmde oven op 200 graden C.
  18. Snijd de in stukjes en verdeel de stukjes na ca. 10 minuten bakken over de ovenschotel.
  19. Bestrooi hem daarna ook met en laat de schotel verder bakken.
  20. Was de , snijd hem in stukken en strooi hem over de ovenschotel.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en groentebouillonblokje
  • groentebouillonblokje en paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in spaghetti en bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in groentebouillonblokje en paneermeel
  • groentebouillonblokje, kaas, boter, boter, paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom, kaas, boter, boter
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom, kaas, boter, boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en groentebouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
427 kcal
21%1281 kcal
Vetten
17 g.
25%51 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
24 g.
9%72 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Paprika-kalkoenragout met kaas