De snijden en licht bruin fruiten in olie.
De in dunne reepjes gesneden toevoegen samen met de paprikapoeder(1 stuk) en de peper(1 stuk).
Minuutje fruiten, dan half bouillonblokje(0.5) erover verdelen en water(1 stuk) toevoegen tot het net onder staat.
3 minuten laten pruttelen en ondertussen de (knak)worstjes in dunne schuine plakjes snijden en in de pan doen.
Ca 8 minuten pruttelen.
Doe er op het laatst de in kleine stukjes gesneden tomaat bij en laat die even meewarmen.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonblokje
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillonblokje
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonblokje
Koemelk
Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillonblokje
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonblokje
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonblokje
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept (1)
Paprika knakworstjes, goedkoop en lekker heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie RESET
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.