Paprikasalade

Ingrediënten

+ -
print

Dressing:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Verwarm de tot 160 °C.
  2. Snijd de ’s in dunne repen, frituur ze goudgeel en krokant en laat ze uitlekken op keukenpapier.
  3. Halveer de ’s en , verwijder de zaadlijsten en snijd de ’s en in repen.
  4. Pel en halveer de en snijd hem in ringen.
  5. Halveer de , verwijder de pit en de schil en snijd hem in repen.
  6. Meng de groenten en met elkaar.
  7. Breng op smaak met en .
  8. Meng de salade met de dressing en de tortillareepjes.
  9. Thousand Islands–dressing:
  10. Halveer de , verwijder de zaadlijsten en snijd de in hele kleine blokjes.
  11. Pluk de peterselie en hak de blaadjes fijn.
  12. Meng alle ingrediënten door elkaar.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Paprikasalade

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Paprikasalade
VariatieAantalGang
Maïs- Paprikasalade1Salades
Paprikasalade met ei en zure room1Salades
Aubergine-paprikasalade met sesamyoghurt saus1Bijgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in tortilla
  • zoete chilisaus past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1291 kcal
64%5164 kcal
Vetten
27 g.
38%108 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
29 g.
11%116 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Paprikasalade