Paprikasaus

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Staafmixer

Bereidingswijze

  1. Stoof de in de .
  2. Als de glazig is er de grof gesneden(eventueel gepelde) 's en bijdoen.
  3. erbij schenken tot de 's onder staan.
  4. Ongeveer in 15 minuten laten gaar worden.
  5. Pureren met de staafmixer en op smaak maken met , en .
  6. Net voor het serveren de creme fraiche erbij doen en nog even doorwarmen.
  7. Niet meer laten koken.
25
25
25

Variaties op Paprikasaus

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Paprikasaus
VariatieAantalGang
Paprikasaus (warm)1Sauzen en marinades
Schouderkarbonade met paprikasaus1Vlees
Gebakken kabeljauwfilet met pittige paprikasaus1Vis en schaaldieren

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in groentebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in groentebouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in groentebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (4)

Paprikasaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6.5 / 10 in 4 recensies
RESET

Ik heb deze saus gebruikt voor Roodbaars. Bijzonder smakelijk ! Makkelijk te maken.
Jelle 25 december 2016
Ik kan niet begrijpen hoe iemand deze saus "de meest afgrijselijke paprikasaus ooit" kan noemen. De saus is héérlijk! 5 sterren hoor!
Nicolas 17 september 2016
De saus is heerlijk, smaakt fantastisch bij met roomkaas gevulde champignons.
Margreet 8 januari 2013
Meest afgrijselijke paprikasaus ooit!
lekkerlekker 12 april 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
73 kcal
3%292 kcal
Vetten
5 g.
7%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
9 g.
3%36 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Paprikasaus