Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. klein snijden, klein snijden.
    Verwarm in een pan de olijfolie en de .
    Is dit eenmaal op temperatuur dan voegt u de toe.
    Laat dit op een middel vuur branden, kijk uit dat de niet verbrandt.
    Kruidt de parelhoen medaillons voor met .
    Rol deze in de tot ze mooi egaal bedekt zijn.
    Wanneer de mooi goudbruin van kleur zijn, voegt u de parelhoen toe in de pan.
    Laat beide kanten van de medaillons ook goudbruin bakken, c.
  2. a. 2 minuten per kant.
    Wanneer de medaillons de juiste kleur hebben, voegt u de dragon toe in de pan.
    Kort daarna voegt u de witte wijn toe, laat de wijn reduceren.
    Als deze gereduceerd is voegt u de kippenbouillon toe, draai het gaspit groot.
    Zorg er voor dat de saus zich tot een mooie crème vormt.
    Breng deze eventueel nog op smaak met zout en peper.
    Als de saus klaar is legt u de medaillons op het bord.
    Decoreer het bord met de overige saus en dragon.
    Bijlage Tip:
    • Aardappel Gnocchi in boter en saus
    • Verse seizoen groente
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
  • wijn en bouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in meel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en bouillon
  • bouillon en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en peper en bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
688 kcal
34%2752 kcal
Vetten
80 g.
114%320 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
69 g.
26%276 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor PARELHOEN MEDAILLONS A LA AURIZIO