Parijse pied de cochon

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Smelt de in een stoofpan.
  2. Meng de mosterd met en en de Provençaalse .
  3. Verdeel de helft van de hoeveelheid over de ene zijde van de bovenpoot.
  4. Leg het vlees met de ingesmeerde kant in de hete boter en bak het goudbruin.
  5. Wrijf ondertussen de andere zijde in.
  6. Voeg, als het vlees aan beide zijden is aangebraden, de en het uitgeperste knoflook toe.
  7. Leg het deksel op de pan en laat de poot twee uur zachtjes stoven (af en toe omdraaien en schrapen want hij bakt snel aan).
  8. Na ongeveer een uur kun je de poot alvast in grove stukken snijden.
  9. Als het vlees uiteindelijk van het bot valt, snijd je alles in kleine stukjes, ook het zacht geworden zwoerd.
  10. Verwijder de botten, doe het vlees terug in de pan en laat alles nog zachtjes doorstoven tot het vlees en de saus zich met elkaar hebben vermengd.
  11. Voeg eventueel naar smaak een klein beetje en nog wat en toe.
  12. Dien de Parijse pied de cochon dampend op in een schaal.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomboter en kruiden
  • franse mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in roomboter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in franse mosterd en wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
226 kcal
11%904 kcal
Vetten
10 g.
14%40 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
31 g.
12%124 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Parijse pied de cochon