Partybrood met gehakt, paprika en kaas
- Herkomst Nederland
- Categorie Hoofdgerechten
- Bereiden
- Kookboek van Bartvdd
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakplaat
- Oven
- Rasp
Bereidingswijze
- Snij het in de lengte door en hol het uit, zodat de vulling in de stokbroden kan worden aangebracht.
- Let op dat de lengte van het stokbrood binnen de bakplaat past.
Vulling:
Klop het ei los, rasp de belegen kaas en snipper het uitje. - Kneed dit door het en voeg hier het uitgeknepen , , , , en aan toe.
- Goed doorkneden en vervolgens verdelen over de 2 stukken stokbrood.
De 2 helften in een voorverwarmde oven gedurende 20 minuten bakken op 180 graden.
Garnering:
Neem na de baktijd de plaat uit de oven en garneer de broden met paprika en tomaat. - Tenslotte de jonge in plakjes over het verdelen.
- Het nogmaals in de oven plaatsen, maar nu bovenin.
- Het partybrood afbakken tot de kaasgarnering is gesmolten.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Couscous met pikante gehakt balletjes in Harrisa saus445m
-
Recept
Indo aardappel/gehakt koekjes met spinazie450m
-
Recept
Merquezworstjes met paprika en courgette435m
-
Recept
Pasta ovenschotel met gehakt,prei en kaas430m
-
Recept
Rundvleesstoofschotel met ui en paprika42u45m
-
Recept
Ovenschotel met bloemkool & gehakt430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- stokbrood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in stokbrood en ketjap
- ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in stokbrood
- stokbrood kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
- stokbrood, kaas, jonge kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas en jonge kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas en jonge kaas
- Sporen van noten kunnen voorkomen in stokbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas en jonge kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- stokbrood kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas en jonge kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 549 kcal | 27% | 2196 kcal |
Vetten | 23 g. | 33% | 92 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 42 g. | 16% | 168 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |