Pasta a la CeeJay
- Herkomst Italie
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van zhukov45
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
- Pan
Bereidingswijze
- Uitjes en knoflook fijnsnijden, snipperen heet dat geloof ik hè?
- in blokjes snijden in reepjes snijden halveren ongeveer 20 stuks.
- In braadpan 2 eetlepels verhitten.
- Het gehakt, de uitjes en de knoflook rulbakken.
- Hierna de 2 potjes basissaus voor pasta toevoegen + de 2 fijngemaakte .
- Eventueel de saus wat aanlengen met wat water.
- Mespuntje toevoegen.
- Italiaanse roerbakgroenten, paprikablokjes, champignonschijfjes en de toevoegen.
- Hierna de verse en toevoegen. (Hoeft overigens niet alle en te zijn). 2 eetlepels Italiaanse kruiden toevoegen uit het glazen potje.
- Het prutje op een plaatje zetten en op laag vuur aan de kook brengen en van tijd tot tijd doorroeren.
- In het begin gaat dat misschien lastig met die berg aan groenten en maar hoe meer het kookt hoe meer die berg verdwijnt in de saus.
- Als dit prutje goed kookt, de pasta koken zoals gewoonlijk of zoals aangegeven op het pak of de zak.
- Hierna kan de pasta opgediend worden. 1 pan met de pasta en 1 pan met de saus.
- Hierbij kun je de verse parmesan serveren, zo'n stukje van de kaasafdeling dat je zelf raspt of je neemt gewoon een strooibus uit het kaaskoelvak.
- Als wijn een goede volle Côte du Rhone erbij serveren.
- Buon Appettito!
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonblokjes en sambal
- bouillonblokjes en sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bouillonblokjes en penne
- bouillonblokjes past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonblokjes
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillonblokjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonblokjes
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in penne
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en kruidenmix
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonblokjes
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 184 kcal | 9% | 736 kcal |
Vetten | 14 g. | 20% | 56 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 8 g. | 3% | 32 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |