Pasta al forno met tomaat en mozzarella

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Hapjespan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta al dente in ruim kokend water.
  2. Afspoelen en laten staan.
  3. Als de pasta kookt kun je aan de saus beginnen en knoflook versnipperen en fruiten in een hapjespan.
  4. in kleine partjes snijden en samen met de tomato frito, in de hapjespan toevoegen.
  5. Net niet aan de kook brengen en vuur laag zetten.
  6. er doorheen roeren en één in stukjes gesneden blaadje toevoegen.
  7. Op smaak brengen met en .
  8. Ovenschaal invetten met .
  9. Pasta mengen met de saus en de helft ervan in de ovenschaal scheppen.
  10. in plakken van ca. 1 cm snijden en deze weer in drie stukjes, zodat je smalle reppjes krijgt.
  11. De helft verdelen over de pasta.
  12. Andere helft van de pasta als tweede laag in de ovenschotel scheppen.
  13. De overgebleven wederom verdelen over de pasta.
  14. Op ieder stukje stukjes van de gesneden leggen.
  15. Ovenschotel even laten afkoelen en afgedekt in de koelkast plaatsen.
  16. Voordat de schaal in de oven gaat de geraspte over de pasta verdelen. 30 min in een op 200 graden C.
  17. voorveramde oven plaatsen, zodat de pasta goed warm is en er zich een korst vormt van de met bruine randjes.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • penne is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mozzarella en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room en kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • penne kan sporen bevatten van lactose en Allergie in room, mozzarella, kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
705 kcal
35%2820 kcal
Vetten
19 g.
27%76 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
96 g.
36%384 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pasta al forno met tomaat en mozzarella