Pasta Bolognese
- Herkomst Italie
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van marcelpeters
- 2 reviews
Keukenspullen
- Braadpan
- Pan
- Zeef
Bereidingswijze
- Schil de .
- Schrap de , Maak de selderij schoon.
- Alles samen met het fijnhakken en door het mengen.
Dompel de even in kokend water, pel ze en wrijf ze door een zeef. - Laat de in een braadpan langzaam warm worden.
Bak er het vlees zolang in aan tot het iets goudgeel is.
Voeg dan de rode toe. - Blijf roeren tot de is verdampt.
Voeg nu een 1/2 kop bouillon toe.
Laat die langzaam op een klein vuurtje koken en voeg dan pas de andere helft toe.
Zodra ook die is verdampt voeg je de toe, , en zoveel dat alles net is bedekt. - Laat nu de suas in gesloten pan heel zacht 3 uur pruttelen.
- Zo nodig wat of bouillon toevoegen.
Kook de of tagliatelle verdi al dente. - Verdeel over voorverwarmde borden daarop de ragout.
Serveer met kaas.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Pasta bolognese445m
-
Recept
Bolognese saus met spaghetti430m
-
Recept
Spaghetti bolognese43u15m
-
Recept
Ragù alla bolognese44u30m
-
Recept
Pasta bolognese440m
-
Recept
Ragù alla bolognese43u
Variaties op Pasta Bolognese
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Pasta bolognese | 3 | Pastagerechten |
Pasta bolognese saus | 1 | Pastagerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in spaghetti
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- boter en parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, melk, parmezaanse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
- boter, melk, parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept (2)
Pasta Bolognese heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 459 kcal | 22% | 1836 kcal |
Vetten | 45 g. | 65% | 180 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |