Pasta Carbonara

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Bak de reepjes in de pan en laat ze daarna uitlekken.
    Mix de met de en de parmazaanse in een bakje en doe er daarna de reepjes bij.
    Kook ondertussen de pasta gaar (8 min.) giet het af en doe het terug in de pan.
  2. Doe de saus erbij en laat het nog 2-3 minuten warm worden, maar blijf wel goed roeren.
25
25
25

Variaties op Pasta Carbonara

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Pasta Carbonara
VariatieAantalGang
Pasta Carbonara6Pastagerechten
Snelle pasta carbonara1Pastagerechten
Echte pasta carbonara1Pastagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • penne is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom en kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • penne kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom en kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (5)

Pasta Carbonara heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8.8 / 10 in 5 recensies
RESET

Is dit voor 4 personen? Het klinkt allemaal zo weinig.
Suzanne 19 februari 2013
Is dit voor 4 personen? Het klinkt allemaal zo weinig.
Suzanne 19 februari 2013
Dit is geen pasta carbonara. Die maak je namelijk met spek en niet met ham en room hoort er ook niet in.
Joke 16 februari 2013
Ik heb het recept gemaakt, het was erg smakelijk en lekker vlug klaar.
Damian Niessen 31 maart 2012
Vind het altijd te gek dat je zoveel soorten recepten van vind van 1 gerecht :p
Fleur 6 maart 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
533 kcal
26%2132 kcal
Vetten
7 g.
10%28 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
90 g.
34%360 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pasta Carbonara