Pasta carbonara de enige echte uit Rome

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Dit recept wordt typisch gegeten als men snachts laat van het feestvieren thuis komt.
  2. Het biedt een lekkere hartige bodem in je maag om volmaakt gelukkig te kunnen gaan slapen.
    Zet een pan met ruim water op en doe er een scheutje olijfolie in.
  3. geen zout.
    Ga met z'n allen gezellig in de keuken zitten iedereen met een eigen diep bord.
    De ingrediënten zijn voor 1 persoon.
  4. Bak de spek die je eerst in kleine stukje snijdt in een koekenpan, maar pas op, het mag niet knapperig worden.
  5. Houdt het vuur laag en doe er eventueel een scheutje van het kookwater bij om het zacht te houden.
    Kluts per persoon een in een diep bord, zorg dat de fijngemalen is en kluts het met de door het eitje.
  6. Geen zout!!!
  7. Nu komt het:
  8. de pasta gaar koken in ongeveer 5 minuten, afgieten en meteen kokend heet over de borden verdelen.
  9. Iedereen moet nu snel met zijn/haar vork de pasta en het eitje door elkaar draaiend klutsen, want dan kookt het -sausje meteen gaar.
  10. Doe er bovenop de spek en misschen nog een restje van de gemalen .
  11. Haal de spek met grote halen met je vork in de omhoog en dan draaien maar.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • spaghetti is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • geitenkaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ontbijtspek past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
307 kcal
15%307 kcal
Vetten
22 g.
32%22 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
1%2 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pasta carbonara de enige echte uit Rome