Pasta geitenkaas
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van thm
- 1 reviews
Bereidingswijze
- Kook de pasta in driekwart van de tijd net niet gaar (bijt erop en de binnenkant voelt nog stevig aan), voor spaghetti 6 minuten.
- Snijd alle roosjes van de en breek die zo dat het allemaal ongeveer dezelfde maat heeft.
- Ontdoe de stronk van alle blaadjes en uitgedroogde stukjes en snijd hem in kleine blokjes.
- Bak de gaar (bak ze niet uit).
- Snijd de klein en fruit deze bij het spek aan.
- Kook de broccoliroosjes en blokjes in ruim water gaar, ongeveer 5 minuten in kokend water.
- Pers de knoflook en voeg deze aan het gefruite uitje toe.
- Zet het vuur wat hoger en gaar de pasta al tossend nog 3 minuten verder.
- Vuur weer laag en en naar smaak toevoegen.
- Maak de borden op en kruimel de erover.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Pasta met brocolli in een saus van geitenkaas420m
-
Recept
Pasta Mexicana445m
-
Recept
Lasagne met spinazie en geitenkaas41u
-
Recept
Ravioli (bijna zelfgemaakt) met geitenkaas en basilicum430m
-
Recept
Pizza met geitenkaas en tomaten455m
-
Recept
Pasta, niet arrabiata, niet amatriciana, maar wel heel lekker415m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- geitenkaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (1)
Pasta geitenkaas heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 167 kcal | 8% | 668 kcal |
Vetten | 9 g. | 12% | 36 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 12 g. | 4% | 48 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |