Pasta gratin voor buffet
- Herkomst Nederland
- Categorie Speciale gelegenheden
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Rasp
Bereidingswijze
- Kook de pasta's volgens aanwijzing op de verpakking.
- Laat de pasta uitlekken.
- Pel en snipper de , maak de schoon en snijd ze in plakjes.
- Rasp de grof.
- Bak de in 50 gram krachtig aan en fruit de even mee.
- Breng op smaak met , en de .
- Voeg de toe en bak hem kort mee.
- Blus alroerende af met 1 liter water, de en de .
- Breng aan de kook.
- Roer de en de helft van de erdoor en laat ca. 5 minuten pruttelen.
- Breng de saus op smaak.
- Verdeel de pasta in 2 grote ingevette ovenschalen.
- Giet de saus eroverheen en bestrooi met de rest van de .
- Gratineer de pasta schotels in 20-30 minuten goudbruin in een voorverwarmde oven op 200 graden C.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Spaghetti met gehakt en kaassaus voor buffet435m
-
Recept
Kip-champignonpannetje met asperges voor buffet41u15m
-
Recept
Ragout met pestoroom voor buffet43u
-
Recept
Varkensfilet met champignons voor buffet450m
-
Recept
Pizzagehaktballen voor buffet41u15m
-
Recept
Spinazieflensjes met feta voor buffet41u15m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillonblokjes
- groentebouillonblokjes kan sporen bevatten van gluten en Allergie in tortellini, tagliatelle, bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in groentebouillonblokjes
- kaas, boter, kruiden, groentebouillonblokjes kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas, boter, melk, slagroom
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillonblokjes
- kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas, boter, melk, slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillonblokjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 226 kcal | 11% | 3390 kcal |
Vetten | 7 g. | 10% | 105 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 26 g. | 10% | 390 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |