Pasta kip-serranoham
- Herkomst Italie
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van wullum
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Keukenpapier
Bereidingswijze
- Doe olie in de pan.
- Snijd de , kruid ze met en en bak ze gaar, niet te bruin.
- Haal de kip van het vuur.
- Neem een grillpan en bak de knapperig.
- Laat uitlekken op keukenpapier.
- Snijd de in repen en grill ze licht rondom.
- Scheur de in stukjes en voeg bij de kip.
- Snijd de klein en voeg ook bij de kip.
- Snijd de in vieren en doe ook bij de kip.
- Zet het kipmengsel op een laag vuur zodat het warm blijft.
- Kook de pasta.
- Als je de pasta afgiet, doe dan de rucolasla bij het kipmengsel.
- Voeg naar smaak de en toe.
- Serveer de borden en garneer met .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Pasta di Dominik (heerlijke pastasalade)420m
-
Recept
Sierlijke Italiaanse pasta420m
-
Recept
Pasta met garnalen in zelfgemaakte tomaten- en groentensaus41u
-
Recept
Pasta met bietjes en tomatenpesto420m
-
Recept
Pasta met kip en spinazie430m
-
Recept
Pasta met artisjokharten en garnalen420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- penne is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in balsamico azijn en parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- penne kan sporen bevatten van lactose en Allergie in parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in balsamico azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 139 kcal | 6% | 556 kcal |
Vetten | 12 g. | 17% | 48 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 0% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |