Pasta met blue band finesse en kipreepjes
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van janetvanderlaan
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Spekjes knapperig bakken.
- Spekjes uit pan halen en de kipfilet in het braadvet van de spekjes bakken.
- toevoegen en toevoegen.
- Kippenbouillontablet boven de pan verkruimelen.
- Eventueel zout en peper toevoegen.
- toevoegen.
- Half bakje cuisine toevoegen.
- Goed doorroeren en laten warm worden.
- weer toevoegen.
- Ondertussen water koken voor de pasta en de pasta gaar koken.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillonblokje
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillonblokje
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillonblokje
- kippenbouillonblokje kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boursin
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillonblokje
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillonblokje
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 148 kcal | 7% | 592 kcal |
Vetten | 7 g. | 10% | 28 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 14 g. | 5% | 56 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |