Pasta met broccoli
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van myrthe86
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
Bereidingswijze
- Kook de pasta volgens de instructie op het pak.
- Snijd de in kleine stukjes en kruid deze met en zout naar smaak.
- Snijd de in kleine roosjes en snijd plakjes van de stronkjes.
- Kook deze ongeveer 3 minuten.
- Snipper de .
- Terwijl de pasta kookt, bak de in een wok mooi bruin.
- Fruit de daarna.
- Voeg vervolgens de gekookte aan de en de toe.
- Roer nu 2 a 3 eetlepels creme fraiche door de / heen.
- Laat de saus een beetje indikken en voeg vervolgens naar smaak de toe (1,5 eetlepel).
- Al naar gelang gewenst meer creme fraiche of toevoegen.
- Als de pasta gaar is, deze afgieten (goed droog!) en toevoegen aan de saus.
- Nog even op hoog vuur doorroeren.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Romige broccoli pasta435m
-
Recept
Romige pasta met broccoli420m
-
Recept
Pasta met spek, bloemkool en broccoli420m
-
Recept
Pasta met broccoli en han in roomsaus420m
-
Recept
Pasta met broccoli, surimi en rivierkreeftjes415m
-
Recept
Pasta met broccoli, lenteui en hamreepjes in een pesto-roomsaus420m
Variaties op Pasta met broccoli
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Pasta met broccoliroomsaus | 1 | Pastagerechten |
Pasta met broccoli en zalm | 1 | Pastagerechten |
Pasta met broccoli en varkenshaas | 1 | Pastagerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- spaghetti is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 40 kcal | 2% | 80 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 6 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |