Pasta met broccoli-tomatensaus uit de oven
- Herkomst Italie
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van ikooi
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Magnetron
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Kook de pasta gaar, volgens de aanwijzingen op de verpakking, voeg de laatste paar minuten de broccoli toe (afhankelijk van hoe gaar je die wil hebben).
Snipper intussen de ui en fruit deze in een beetje olie.
Snij de cherrytomaatjes in tweeen of snij de tomaten in stukjes.
Roer de pasta, broccoli, saus en tomatenstukjes erdoor en breng op smaak met zout, peper en bijvoorbeeld Italiaanse kruiden.
Schep alles in een ingevette (magnetronbestendige) ovenschaal.
Snij de mozarella in stukjes en verdeel deze tussen het pastamengsel.
Bestrooi met wat geraspte grana padano.
Zet de schotel in de combi-magnetron: 190 graden en 270 watt, 15 - 20 minuten, totdat de kaas aan de bovenkant begint te kleuren en de schotel goed doorgewarmd is.
Geen combi-magnetron? - Verwarm de oven dan voor op 200 graden en plaats de schotel daar 20 - 25 minuten in.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in mozzarella
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mozzarella is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 42 kcal | 2% | 168 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 16 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |