Pasta met champignons, spekjes en basilicum

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Water voor pasta koken.
  2. Gebruik 2 koekenpannen voor de bereiding.
  3. Pan 1:
  4. verhitten.
  5. Spekjes aanbakken.
  6. (in ringen) erbij doen.
  7. erover doen.
  8. Pan 2:
  9. verhitten.
  10. (in schijfjes) bakken.
  11. en erbij doen.
  12. Na ca. 10 minuten de inhoud van pan 1 naar pan 2 doen.
  13. erbij en paar minuten meebakken.
  14. Creme fraiche (3 eetlepels) erbij doen.
  15. Witte (scheut) erbij doen.
  16. Even doorbakken.
  17. erbij doen.
  18. erbij doen.
  19. Enkele minuten zachtjes laten pruttelen.
  20. Gekookte pasta erbij en mengen.
  21. Serveren met .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn en sambal oelek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal oelek
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Pasta met champignons, spekjes en basilicum heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies
RESET

Zeer lekker gerecht!
Sweldens Luc 14 juli 2013
Zeer lekker gerecht, alleen de basilicum moet als laatste worden meegebakken anders wordt het te slap.
Paul 23 oktober 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
374 kcal
18%1496 kcal
Vetten
28 g.
41%112 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pasta met champignons, spekjes en basilicum