Pasta met gebakken champignons, Parmezaanse kaas en gerookte zalm

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. schoonborstelen en vervolgens doormidden snijden.
  2. bakken met plakjes knoflook voor extra smaak.
  3. Het flesje room toevoegen en de niet te fijn gesneden basilicm toevoegen.
  4. Afmaken met peper en zout uit de molen en de toevoegen.
  5. De saus nog even verhitten en vervolgens van het vuur halen.
  6. Later vlak voor de pasta klaar is nog even opnieuw verhitten.
  7. Laat de pasta niet te lang koken deze moet "al dente" zijn.
  8. Snijd de in schuin gesneden reepjes en voeg het bij de saus.
  9. Verhit de saus nog even.
  10. Serveer de pasta met daarover de champignonsroomsaus met daarover gestrooid.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kookroom en parmezaanse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kookroom en parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Pasta met gebakken champignons, Parmezaanse kaas en gerookte zalm heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.3 / 10 in 3 recensies
RESET

Goed recept, heel lekker. Ik heb de pijnboompitten geroosterd en pas op het bord over het gerecht gedaan. hmmm..... lekker!
Schiane 14 januari 2013
Erg lekker! Heb de Parmezaanse kaas met oude kaas vervangen. Kan prima, maar wel even opletten met zout. Voor de rest: heerlijk!
Wietze 29 juli 2012
Super lekker! Ik was bovendien in 15 minuten klaar i.p.v. een half uur.
Maarten 9 mei 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
201 kcal
10%804 kcal
Vetten
11 g.
16%44 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pasta met gebakken champignons, Parmezaanse kaas en gerookte zalm