Kook de pasta "al dente" volgens de kookvoorschriften.
Hak de 20 gram grof (bijvoorbeeld in een keukendoek met een keukenhamer).
Verwijder de korst van de gorgonzola(20 gram)(75 gram) en prak de kaas in een diep bord fijn met de slagroom en de cognac(1 eetlepel).
Je kunt het ook door een zeef wrijven als je het fijner wilt.
Is het mengsel te droog, doe dan wat room(1 eetlepel) bij. (of cognac(1 eetlepel))
Roer de peterselie(0.5 eetlepels) en worcestershire saus door het kaasmengsel.
Smelt de boter in een pannetje (niet bruin laten worden) en giet de boter al roerend bij het gorgonzolamengsel tot een glad mengsel.
Meng dan de walnoten(2)(20 gram) erdoor en houd het mengsel warm onder aluminiumfolie tot de pasta klaar is.
Als de pasta al dente is, afgieten en de kaassaus erdoor roeren.
Leg de halve walnoten(2)(20 gram) erop en de extra gorgonzola(20 gram)(75 gram) in plakjes.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in boter of margarine
Gluten
penne is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
boter of margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room en boter of margarine
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
walnoten en walnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
penne en boter of margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in room en boter of margarine
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in boter of margarine
Vis
Sporen van vis kunnen voorkomen in boter of margarine
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.