Pasta met gorgonzola

Ingrediënten

+ -
print

Extra voor de garnering:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta "al dente" volgens de kookvoorschriften.
  2. Hak de 20 gram grof (bijvoorbeeld in een keukendoek met een keukenhamer).
  3. Verwijder de korst van de en prak de kaas in een diep bord fijn met de slagroom en de .
  4. Je kunt het ook door een zeef wrijven als je het fijner wilt.
  5. Is het mengsel te droog, doe dan wat bij. (of ) Roer de en worcestershire saus door het kaasmengsel.
  6. Smelt de boter in een pannetje (niet bruin laten worden) en giet de boter al roerend bij het gorgonzolamengsel tot een glad mengsel.
  7. Meng dan de erdoor en houd het mengsel warm onder aluminiumfolie tot de pasta klaar is.
  8. Als de pasta al dente is, afgieten en de kaassaus erdoor roeren.
  9. Leg de halve erop en de extra in plakjes.
25
25
25

Variaties op Pasta met gorgonzola

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Pasta met gorgonzola
VariatieAantalGang
Pasta met gorgonzola1Pastagerechten
Pasta met gorgonzola en pistaches1Hoofdgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in boter of margarine
  • penne is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter of margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room en boter of margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • walnoten en walnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • penne en boter of margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in room en boter of margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in boter of margarine
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in boter of margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
698 kcal
34%1396 kcal
Vetten
37 g.
53%74 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
73 g.
28%146 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pasta met gorgonzola