Pasta met rundvlees

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Verhit een grote roestvrijestalen koekenpan en bak het of de pancette in 2 minuten op een matig vuur zacht en bruin.
  2. Voeg de knoflook en laurierbladje toe en bak ze in 2 minuten mee tot de zacht is geworden en bruin.
  3. Voeg het gehakt nu toe en roer dit in ca. 4 minuten met een houten lepel rul, tot het gehakt bruin wordt.
  4. Voeg de de en 2,5 deciliter water toe en roer goed.
  5. Breng het aan de kook, draai dan het vuur lager en laat alles afgedekt 40 minuten sudderen.
  6. Verwijder het deksel en laat de saus nog 40 minuten sudderen, tot hij dik en glanzend is.
  7. Breng in ca. 20 minuten, voordat de saus klaar is, een pan met licht gezouten water aan de kook en kook de pasta al dente.
  8. Laat hem uitlekken.
  9. Schep de saus op de pasta en garneer het gerecht met wat verse geraspte parmenzaanse kaas.
  10. Opmerking:
  11. dit gerecht vergt zeer weinig voorbereiding, maar de saus moet wel lang sudderen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in tagliatelle
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Pasta met rundvlees heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Is 800 gram gehakt niet te veel?
aimplay 25 juni 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1070 kcal
53%4280 kcal
Vetten
47 g.
67%188 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
95 g.
36%380 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pasta met rundvlees