Pasta met scampi

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Ontdoe de ’s van hun jasje en verwijder het darmkanaal.
  2. Breng water met en een scheutje olijfolie aan de kook voor de pasta.
  3. De olijfolie en het zijn zeer belangrijk, tenzij je graag een klomp aan elkaar plakkende pasta wilt natuurlijk.
  4. Versnipper het uitje en de teentjes look en laat ze fruiten in een pan gevuld met olijfolie.
  5. Gooi de ’s in de pan en laat ze bakken tot ze veranderen van kleur.
  6. Je kan ze een beetje bijkruiden met wat currypoeder als je wilt.
  7. Dat maakt ze iets lekkerder van smaak.
  8. Voeg het tomatenvlees en de toe aan de ’s en laat verder sudderen (je zet best het vuur iets minder).
  9. Ondertussen zou normaal het water moeten koken voor de pasta.
  10. Een ideaal moment om de pasta in het kokend water te doen.
  11. Zorg ervoor dat je genoeg roert in de kokende pasta om te voorkomen dat ze aan elkaar gaat klitten.
  12. Voeg de toe aan de ’s met tomaat en laat deze wat indikken.
  13. Kruid de saus bij met en naar believen.
  14. Giet de pasta af en gooi ze samen met de saus in de pan en laat alles een beetje bakken.
  15. Op die manier wordt de pasta ietsje droger maar veel lekkerder.
  16. Garneer de pasta met een beetje vers geknipte en parmesaanse kaas en klaar is Kees.
  17. Smullen maar!
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • tagliatelle is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas en pesto kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas en room
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas en room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • scampi is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1610 kcal
80%6440 kcal
Vetten
8 g.
11%32 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
91 g.
35%364 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pasta met scampi's en tomaat