Pasta met tomatensaus

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Pan
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Breng ruim water aan de kook en kook hierin de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Rul ondertussen het gehakt in een anti-aanbakwok.
  3. Als het gehakt gekleurd is en vet en vocht heeft afgestoten, giet het dan in een vergiet en laat het uitlekken.
  4. Droog de wok met keukenpapier en verhit hem opnieuw.
  5. Gooi de uitgelekte gerulde gehakt terug in de pan.
  6. Meng met de tomatenpurée en voeg de fijngesneden toe.
  7. Bak even door en voeg de roerbakgroente toe.
  8. Bak drie minuten mee.
  9. Voeg de gezeefde toe en roer goed door.
  10. Voeg 1 theelepel toe.
  11. Voeg een flinke scheut ketchup toe en voeg de worchestersauce toe.
  12. Roer goed door en breng op smaak met en .
  13. Roer als laatste het rauwe door de saus en laat het goed heet worden.
  14. Giet de gekookte pasta in een vergiet en blus even met koud water om kleven te voorkomen.
  15. Schep pasta op een bord, schep de saus erover en voeg geraspte en een klont toe.
25
25
25

Variaties op Pasta met tomatensaus

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Pasta met tomatensaus
VariatieAantalGang
Snelle pasta met tomatensaus1Budget
Vlinderpasta met tomatensaus1Hoofdgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Pasta met tomatensaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Drie keer schudden met de fles, dus 3 scheutjes. En inderdaad 1 klein blikje tomatenpuree. Dat moet je echt goed doorroeren met het gerulde gehakt. Excuses voor de late reactie. vr gr Kees
kees_rundvlees 16 november 2011
Hoeveel worchestersaus moet erin? En bedoel je met een blikje, zo'n klein blikje of zo'n grote. Mvg.
11 juli 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
348 kcal
17%1392 kcal
Vetten
18 g.
26%72 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pasta met tomatensaus