Pasta met tomatensaus
- Herkomst Italie
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van kees_rundvlees
- 2 reviews
Keukenspullen
- Wok
- Pan
- Keukenpapier
Bereidingswijze
- Breng ruim water aan de kook en kook hierin de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Rul ondertussen het gehakt in een anti-aanbakwok.
- Als het gehakt gekleurd is en vet en vocht heeft afgestoten, giet het dan in een vergiet en laat het uitlekken.
- Droog de wok met keukenpapier en verhit hem opnieuw.
- Gooi de uitgelekte gerulde gehakt terug in de pan.
- Meng met de tomatenpurée en voeg de fijngesneden toe.
- Bak even door en voeg de roerbakgroente toe.
- Bak drie minuten mee.
- Voeg de gezeefde toe en roer goed door.
- Voeg 1 theelepel toe.
- Voeg een flinke scheut ketchup toe en voeg de worchestersauce toe.
- Roer goed door en breng op smaak met en .
- Roer als laatste het rauwe door de saus en laat het goed heet worden.
- Giet de gekookte pasta in een vergiet en blus even met koud water om kleven te voorkomen.
- Schep pasta op een bord, schep de saus erover en voeg geraspte en een klont toe.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Pasta met spinazie en spekjes415m
-
Recept
Pasta met gehaktballetjes in een romige tomatensaus41u30m
-
Recept
Snelle pasta met verse tomatensaus rucola en parmezaan440m
-
Recept
Pasta met broccoli-tomatensaus uit de oven420m
-
Recept
Basis recept tomatensaus430m
-
Recept
Basis recept; tomatensaus met gehakt440m
Variaties op Pasta met tomatensaus
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Snelle pasta met tomatensaus | 1 | Budget |
Vlinderpasta met tomatensaus | 1 | Hoofdgerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept (2)
Pasta met tomatensaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 348 kcal | 17% | 1392 kcal |
Vetten | 18 g. | 26% | 72 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 8 g. | 3% | 32 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |