Ingrediënten

+ -
print

Kruiden:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Garde
  • Braadpan

Bereidingswijze

  1. Pasta afkoken met n scheut .
    Kleine broccoliroosjes in ongeveer 8 minuten koken en afgieten.
    In een braadpan gesnipperde en samen met de spiekblaadjes bakken.
  2. toevoegen en meebakken.
  3. Niet te veel bakproduct gebruiken, het moet niet te 'nat' worden.
    Voor de saus:
  4. boter op laag vuur smelten (niet zo hard verwarmen dat ie gaat bruisen), in 1 keer alle toevoegen en goed doorroeren met n garde.
  5. Er ontstaat een papje (roux) met als t goed is geen klontjes, maar die kun je er later nog wel uitroeren.
  6. Dan flinke scheut toevoegen (0,25 L. ) en goed door t boter/-mengsel mengen met een garde.
  7. De saus wordt naarmate je roert dikker.
    Slagroom toevoegen en blijven toevoegen totdat je een behoorlijke hoeveelheid witte (basis/bechamel-) saus hebt.
    Nu kun je alle kanten op met de saus.
  8. Voor dit recept toevoegen aan de saus en deze verwarmen.
  9. Daarna en / spek/-mengsel toevoegen.

    Saus en pasta apart serveren, naar smaak geraspte of Parmezaan toevoegen.
    In een bakpan gesnipperde uit en samen met spekjes en bakken.
  10. Niet teveel bakproduct gebruiken, het moet niet te 'nat' worden.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • spaghetti en bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bakboter, kruiden, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, kookroom, kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk, kookroom, kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
975 kcal
48%2925 kcal
Vetten
33 g.
48%99 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
91 g.
35%273 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pasta met witte saus & broccoli