Pasta- ovenschotel met worst

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Rasp
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Breek de pasta doormidden en kook hem volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim kokend water met een beetje .
    Maak de schoon en verdeel hem in roosjes.
    Kook de ca. 5 minuten voor het einde van de kooktijd mee met de pasta.
    Pel en snipper intussen de .
    Vorm balletjes uit het worstvel.
    Verhit de olie in een grote pan en bak hierin de worstballetjes rondom aan en neem uit de pan.
    Verwarm de oven voor op 200 graden.
    Fruit de in het hete bakvet, roer de erdoorheen en bak kort mee.
  2. Voeg de met sap toe en breng aan de kook.
  3. Was de en ris de blaadjes van de takjes.
  4. Voeg de tijmblaadjes toe aan het tomatenmengsel en kook alles ca. 5 minuten op laag vuur.
    Breng de saus op smaak met , en de .
    Giet de spaghetti en de af.
  5. Schep de spaghetti, de , de saus en de balletjes in een ovenschaal.
  6. Rasp de eroverheen.
  7. Bak de ovenschotel ca. 30 minuten in de oven en serveer
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
19279 kcal
963%77116 kcal
Vetten
221 g.
316%884 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3084 g.
1186%12336 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pasta- ovenschotel met worst