Pasta Tilapia

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Wok
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snijd de in blokjes.
  2. Doe ze in een diepe bord en strooi en over de . (Vul een pan met 2 liter water en wacht tot deze kookt).
  3. Ondertussen de tilapiablokjes roerbakken in een wok en de gesneden toevoegen.
  4. Voeg daarna de en de Quisine toe en zet het vuur laag.
    Als je deze stappen hebt gedaan en je weet dat de tilapia plus de zo goed als gaar zijn, kun je de toevoegen.
  5. Timing is belangrijk, want de mag niet langer dan 1 à 4 minuten koken.
  6. Wanneer de gaar is, giet hem dan af.
  7. Als dit gedaan is, voeg je de 2 eetlepels toe.
  8. Dit doe ik omdat anders de één blok deeg wordt.
    De pasta in diepe borden leggen en het de mix van tilapia met de toevoegen.
  9. Knijp de citroen uit boven het gerecht naar smaak en leg als decoratie te op de pasta.
  10. Eet smakelijk!
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • tagliatelle is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boursin is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Pasta Tilapia heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies
RESET

Er staan in de ingrediëntenlijst geen champignons (+hoeveelheid) bij. Klinkt erg lekker, ga het vanavond eens proberen!
ItB 30 december 2016
250 ml blueband?
Annelies 22 augustus 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
51 kcal
2%102 kcal
Vetten
1 g.
1%2 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
2%10 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pasta Tilapia