Pastadeeg

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Doe de in een kom en maak er een kuiltje in.
  2. In het kuiltje doe je het losgeroerde en het .
  3. Kneed door elkaar en voeg een scheutje toe.
  4. Als alles goed gemengd is, nog een aantal keren met de handpalmen de deegbal plat op het aanrechtblad drukken.
  5. Als het deeg te droog is moet je de handen even vochtig maken.
  6. Laat het deeg ongeveer 10 minuten rusten voordat het verwerkt wordt.
  7. Dit is een basisrecept voor pastadeeg dat je bijvoorbeeld met de pastamachine kunt verwerken.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Pastadeeg

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Pastadeeg
VariatieAantalGang
Basisrecept voor pastadeeg1Pastagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Pastadeeg heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 3 recensies
RESET

Je kunt ook verse kruiden in het pastadeeg doen. Erg lekker, uitrollen met deegroller.
jospas 25 april 2014
En ik maar denken dat pasta maken zo lastig is.
Pinky 26 oktober 2012
Heel erg handig!
Femke 6 mei 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
134 kcal
6%536 kcal
Vetten
6 g.
9%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
18 g.
7%72 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pastadeeg