De pasta gaar koken volgens de gebruiksaanwijzing.
De in een braadpan verhitten en hierin de uien(150 gram) en knoflook aanfruiten, het gehakt erbij doen en rul bakken met een vork, de gesneden groenten erdoor scheppen en goed doorroeren, op smaak brengen met zout, peper en Italiaanse kruiden(1 theelepel)(1 theelepel).
Voor de tomatensaus:
een roux maken met boter(40 gram)(25 gram) en bloem(40 gram).
De gezeefde tomaten(5 deciliter) en de melk(2 deciliter) toevoegen, met een garde tot een gladde saus roeren.
De bouillon(1 deciliter) en de kruiden(1 theelepel)(1 theelepel) toevoegen en goed doorroeren.
De (gekookte) pasta en het groentemengsel laag voor laag in de ovenschaal doen en begieten met de tomatensaus(1 stuk).
De mozzarella(125 gram) over de bovenste laag doen en in een voorverwarmde oven op 200 graden C.
ca. 15 minuten tot de mozzarella(125 gram) gesmolten is.
Dit gerecht hoeft niet speciaal in de oven, de pasta en het groentemengsel (wel even blancheren) en de saus kunnen ook apart opgediend worden.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
Gluten
bouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
Koemelk
boter, kruiden, boter, bouillon, kruiden, mozzarella kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, boter, melk
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
Lactose
kruiden en kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter, boter, melk, mozzarella
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
peper en zout en bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.