Pastagerecht van Mama

Ingrediënten

+ -
print

Voor de vulling:

Voor de tomatensaus:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Garde
  • Braadpan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Voorbereiden:
  2. De snipperen en de knoflook persen.
  3. De prei in ringetjes snijden en de in plakjes.
  4. de in roosjes verdelen en de ovenschaal invetten.
  5. De pasta gaar koken volgens de gebruiksaanwijzing.
  6. De in een braadpan verhitten en hierin de en knoflook aanfruiten, het gehakt erbij doen en rul bakken met een vork, de gesneden groenten erdoor scheppen en goed doorroeren, op smaak brengen met zout, peper en Italiaanse .
  7. Voor de tomatensaus:
  8. een roux maken met en .
  9. De gezeefde en de toevoegen, met een garde tot een gladde saus roeren.
  10. De en de toevoegen en goed doorroeren.
  11. De (gekookte) pasta en het groentemengsel laag voor laag in de ovenschaal doen en begieten met de .
  12. De over de bovenste laag doen en in een voorverwarmde oven op 200 graden C.
  13. ca. 15 minuten tot de gesmolten is.
  14. Dit gerecht hoeft niet speciaal in de oven, de pasta en het groentemengsel (wel even blancheren) en de saus kunnen ook apart opgediend worden.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
  • bouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
  • boter, kruiden, boter, bouillon, kruiden, mozzarella kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, boter, melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
  • kruiden en kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter, boter, melk, mozzarella
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • peper en zout en bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
379 kcal
18%1516 kcal
Vetten
29 g.
42%116 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
13 g.
5%52 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pastagerecht van Mama