Pastalinten met spinazie
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van xKaylee
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Pan
Bereidingswijze
- Borstel de schoon, en snij deze in plakjes.
Pel en snipper de .
Was de verwijder de harde stukken en scheur of snij de bladeren in stuken die makkelijk eetbaar zijn (indien dit nodig is) laat de bladeren uitlekken in een vergiet.
Breng in een grote pan het aan de kook.
Doe hierbij de en het en kook de pasta beetgaar.
Ontertussen verhit je in een koekenpan de olie en bak je hierin de spekjes lekker knapperig.
Haal de spekjes uit de pan, maak deze niet schoon en bak hierin vervolgens de en de tot deze lichtbruin zijn.
Voeg hier dan de spekjes en de aan toe. - Haal de pan van het vuur zodra de geslonken is.
Meng de met het en roer dit door het mengsel.
Leg de op een bord en schep hier overheen de .
Eet smakelijk!
Ook lekker om te maken
-
Recept
Tagliatelle met kipfilet en spinazie-champignonsaus445m
-
Recept
Pasta met spinazie, knoflook en pittige kaas415m
-
Recept
Pasta met spinazie en kruidenkaas430m
-
Recept
Penne met tomaten-roomsaus en spinazie420m
-
Recept
Spaghetti a la spinazie met spekjes430m
-
Recept
Tagliatelle met zalm en spinazie410m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- spinazie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in tagliatelle
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1507 kcal | 75% | 6028 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 126 g. | 48% | 504 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |