Pastasalade met pesto en kip

Ingrediënten

+ -
print

Voor de saus:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Kook de beetgaar in ruimkokend water met .
  2. Giet de af in een vergiet, spoel hem af met koud water en laat de afkoelen.
  3. Maak intussen de schoon en snijd hem in blokjes.
  4. Verhit de in een koekenpan, bak de kipfilets in 15 minuten zachtjes bruin en gaar en bestrooi ze met en .
  5. Bak de laatste 5 minuten de blokjes mee.
  6. Neem de kipfilets uit de pan, laat ze afkoelen en snijd ze dan in stukjes.
  7. Giet de af.
  8. Roer de ingrediënten voor de saus door elkaar en breng de saus op smaak met en .
  9. Schep in een schaal alle ingrediënten voor de salade door elkaar en meng de saus erdoor.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in macaroni en mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise
  • boter, yoghurt, mayonaise, pesto kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en yoghurt
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • macaroni en mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter en yoghurt
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
97 kcal
4%776 kcal
Vetten
5 g.
7%40 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
2%0 g.
Waarvan onverzadigd
1 g.
3%8 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%24 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pastasalade met pesto en kip