Pastasaus

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Staafmixer

Bereidingswijze

  1. Meng de kofte met het gehakt.
    Snij de in kleine stukjes en fruit aan in olijf olie
    Snij de groentes in stukjes.
    Doe het gehakt bij de en bak dit gaar en bruin.
    Doe de en de blokjes bij het gehakt en bak dit even mee.
    Doe de groentes hierbij en bak mee.
    Meng het en het en gooi dit bij het mengsel.
    Laat dit ongeveer een 40 in zachtjes door koken.
    Haal hier de staafmixer door en leng eventueel aan met warm .
25
25
25

Variaties op Pastasaus

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Pastasaus
VariatieAantalGang
Pastasaus3Pastagerechten
Pastasaus met tomaat, mozzarella en basilicum1Sauzen en marinades
Eigen gemaakte pastasaus1Sauzen en marinades

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruiden en bouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Pastasaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7 / 10 in 2 recensies
RESET

Een bouillonblokje zal weinig smaak geven op een kilo vlees. Waarom gebruik je blikje tomatenpuree, blik tomaten stukjes, 100 cc tomatenketchup (of meer naar smaak) terwijl je nu lekker verse tomaten... Lees reactie
jaccor 21 juni 2015
Tomatenpuree, tomatenstukjes en tomatenketchup? Beetje te veel van het goede, lijkt mij. Hou het toch gewoon bij tomaten...
Rolie 20 juni 2015

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
708 kcal
35%7080 kcal
Vetten
2 g.
3%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
148 g.
56%1480 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pastasaus