Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/admin/domains/mijnreceptenboek.nl/public_html/recept/recept.php on line 17

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/admin/domains/mijnreceptenboek.nl/public_html/recept/recept.php on line 28
Pastei van lamsgehakt in filodeeg

Ingrediënten

+ -
print

Extra nodig:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

Bereidingswijze

  1. Fruit de ui en knoflook 3 minuten in de olie.
  2. Voeg het gehakt toe en bak het in ± 5 minuten rul.
  3. Laat het mengsel afkoelen tot kamertemperatuur.
  4. Rasp de met een grove rasp in lange slierten en mix ze samen met de , , , , peterselie, en door het gehakt.
  5. Laat de smelten en snijd de vellen dwars, over de korte zijde, doormidden.
  6. Besmeer de bakvorm met en bekleed de bodem en randen met een half deegvel.
  7. Besmeer het deeg met en maak zo laagjes van de helft van de deegvellen.
  8. Bestrijk ze telkens met een beetje .
  9. Verdeel het gehaktmengsel over de met deeg bedekte bodem van de vorm en dek de vulling af met de rest van de deegvellen die elk met ertussen erop worden gestapeld.
  10. Druk de randen naar beneden in de vorm en bestrijk ook het bovenste vel met .
  11. Bak de pastei 40 minuten in een voorverwarmde oven van 180° C.
  12. Dek de pastei, na 25 minuten als de bovenkant bruin is, af met aluminiumfolie.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
362 kcal
18%1448 kcal
Vetten
36 g.
52%144 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
13 g.
5%52 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pastei van lamsgehakt in filodeeg
Inhoud
  1. Pastei van lamsgehakt in filodeeg
    1. Ingrediënten
      1. Extra nodig:
      2. Keukenspullen
    2. Bereidingswijze
    3. Ook lekker om te maken
      1. Voedselallergie informatie
    4. Reacties op dit recept
    5. Voedingswaardetabel
      1. Voedingswaardegrafiek