Pastinaakstampot

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. en schillen en in stukken snijden.
  2. Kook de en de gelijk gaar in één pan.
  3. Afgieten, goed uitlekken en fijn stampen.
  4. Voeg en toe en roer tot een luchtige puree.
  5. Ondertussen de lente-uitjes in ringetjes snijden, de spekblokjes uitbakken en op het laatst de lente-uitjes toevoegen.
  6. garen en in plakjes snijden.
  7. /, en aan de puree toevoegen.
  8. In een ovenschaal doen, geraspte erover en 10 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden celsius.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in spekjes
  • kaas en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas, boter, melk
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • kaas, boter, melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in rookworst en zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Pastinaakstampot heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Beste, ik ga niet akkoord. In tijden van besparingen moet iedereen zijn steentje bijdragen. Dat bedrijven én de overheid kiezen voor een efficiëntie-oefening is dan ook logisch. Door de pastinaak te... Lees reactie
Henri 28 november 2014

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
599 kcal
29%2396 kcal
Vetten
134 g.
191%536 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
52 g.
20%208 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pastinaakstampot