Paté met hazenfilet
- Herkomst Nederland
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Snijd het hazenvlees in stukken.
Doe ze in een kom met de , knoflook, , en .
Laat 24 uur marineren in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 160°C.
Hak de en het varkensvet fijn in de keukenrobot.
Haal het hazenvlees uit de marinade en maal het wat grover.
Doe al het gemalen vlees in een kom.
Meng het met de , het , de kruiden, veenbessengelei en .
Kneed goed door.
Kruid met en .
Doe het mengsel in een vuurvaste kom en dek af met plakjes .
Zet 1 uur 15 minuten in de oven tot de paté een kerntemperatuur bereikt van 68°C.
Haal uit de oven en laat afkoelen.
Snijd de paté in plakjes en garneer met sla.
Serveer met geroosterd brood en vijgenjam.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Paté van varkensvlees41u25m
-
Recept
Paté course country42u45m
-
Recept
Paté van de familie41u45m
-
Recept
Paté van ei43u30m
-
Recept
Peertje gevuld met pate41u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- wijn kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- hazelnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ontbijtspek en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 286 kcal | 14% | 1144 kcal |
Vetten | 16 g. | 23% | 64 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 19 g. | 7% | 76 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |