Pavlova met perzik en bosbessen
- Herkomst Nederland
- Categorie Nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van jacob
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Mixer
- Bakplaat
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 90-100 ºC.
- Bedek een bakplaat met bakpapier.
- Klop de met een mixer tot een schuimige massa op de middelste stand.
- Verhoog de snelheid van de mixer zodra het eiwit stevig is.
- Voeg als het eiwit dikke pieken maakt al kloppend de toe.
- De massa moet dik, glad en glanzend worden.
- Schep 4-6 bergjes met schuim op de bakplaat met bakpapier.
- Maak met een vochtige lepel een holletje in het midden van de bergjes.
- De buitenrand van de rondjes moeten hoger zijn zodat het gevuld kan worden.
- Bak de mini-pavlova's in ongeveer 1,5 uur gaar.
- Klop voor het serveren de met de stevig, maar niet te stijf, meng met de .
- Vul de meringues hiermee en garneer het met de vruchten.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- suiker en basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eiwitten is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom en yoghurt
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- slagroom en yoghurt is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 91 kcal | 4% | 546 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 16 g. | 18% | 96 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |