Pêche Melba

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Blender
  • Pan
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Pureer de met de kristal suiker in de blender.
  2. Zeef boven een kom en zet apart.

    Meng in een ruime pan de met de en sinaasappelreepjes.
  3. Breng op middelhoog vuur aan de kook, voeg voorzichtig de toe en laat 3 minuten koken tot de zacht zijn en de schil begint los te laten.
  4. Haal de met een schuimspaan uit de pan, laat de afkoelen en verwijder de schil (dit kan prima een dag van te voren, maar dan afgedekt bewaren in de koelkast)
    Breng ondertussen de honingsiroop opnieuw aan de kook.
  5. Kook ca. 10 minuten tot de hoeveelheid siroop is gehalveerd.
    Laat afkoelen.
    Verdeel de en de extra over 6 lage kommetjes of schaaltjes.
  6. Giet de frambozenpuree en de siroop eroverheen.
    Serveer met .
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Pêche Melba

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Pêche Melba
VariatieAantalGang
Peche Melba2Nagerechten
Pêche Melba taart1Taart en gebak
Coupe Pêche Melba1Nagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
  • frambozen en frambozen past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomijs is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
199 kcal
9%1194 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
19 g.
7%114 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pêche Melba