Meng in een ruime pan de wijn(500 milliliter) met de honing(90 gram) en sinaasappelreepjes.
Breng op middelhoog vuur aan de kook, voeg voorzichtig de perziken(6) toe en laat 3 minuten koken tot de perziken(6) zacht zijn en de schil begint los te laten.
Haal de perziken(6) met een schuimspaan uit de pan, laat de perziken(6) afkoelen en verwijder de schil (dit kan prima een dag van te voren, maar dan afgedekt bewaren in de koelkast)
Breng ondertussen de honingsiroop opnieuw aan de kook.
Kook ca. 10 minuten tot de hoeveelheid siroop is gehalveerd.
Laat afkoelen.
Verdeel de perziken(6) en de extra frambozen(200 gram)(150 gram) over 6 lage kommetjes of schaaltjes.
Giet de frambozenpuree en de siroop eroverheen.
Serveer met roomijs(1 stuk).
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
Suiker
frambozen en frambozen past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
Koemelk
Geen overeenkomsten gevonden.
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
roomijs is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.