Penne met broccoli en mozzarella
- Herkomst Nederland
- Categorie Ovenschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van suzan
- 1 reviews
Keukenspullen
- Hapjespan
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden, snipper de , halveer de snoeptomaatjes en snij de in plakken.
- Kook de in 10 minuten beetgaar en kook de laatste 4 minuten de broccoliroosjes mee.
- Fruit de zachtjes in een hapjespan met de .
- Doe hierna de , de , de en de snoeptommatjes bij de .
- Voeg evemtueel smaak en toe.
Doe alles in een ingevette ovenschaal en verdeel hierover dan de en de geraspte kaas. - Laat in ongeveer 25 minuten goudbbruin worden in de oven.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Pizza met artisjokken, mozzarella, champignons, paprika, ham, salami en ui420m
-
Recept
Pasta al forno met tomaat en mozzarella440m
-
Recept
Penne met champignons en ham425m
-
Recept
Penne uit de oven met chorizo420m
-
Recept
Gegratineerde aubergines met mozzarella41u15m
-
Recept
Mozzarella Parmezaankussentjes42u20m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- penne is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mozzarella en parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- penne kan sporen bevatten van lactose en Allergie in mozzarella en parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept (1)
Penne met broccoli en mozzarella heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 348 kcal | 17% | 1392 kcal |
Vetten | 4 g. | 6% | 16 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 57 g. | 22% | 228 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |