Penne met champignons en ham
- Herkomst Nederland
- Categorie Ovenschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Penne recepten
- Bereiden
- Kookboek van meaculpa80
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 160 graden C.
- Kook de volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Bereid de champignonsaus met de (i.p.v.
- water), , ham en de mix.
- Breek de in blokjes of snijd deze in plakken.
- Vet een grote ovenschaal in.
- Verdeel de ovenschaal in laagjes:
- laagje , laagje , saus, plakken kaas.
- Ga door met laagjes maken tot alles op is, maar eindig met de plakken kaas.
- Zet de ovenschaal in de oven tot de kaas goed gesmolten is.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Penne-lasagne met prei en ham41u15m
-
Recept
Penne met broccoli en mozzarella445m
-
Recept
Cantharellenlasagna met ham41u45m
-
Recept
Pizza met artisjokken, mozzarella, champignons, paprika, ham, salami en ui420m
-
Recept
Pannenkoekenschotel Ham-Kaas41u15m
-
Recept
Ovenpasta met ham en kaas41u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- penne is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mozzarella en jong kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en jong kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in jong kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- penne kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk, mozzarella, jong kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in jong kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 556 kcal | 27% | 2224 kcal |
Vetten | 5 g. | 7% | 20 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 96 g. | 37% | 384 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |