Penne met kip, doperwtjes en ricotta

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan

Bereidingswijze

  1. Meng in een kom de reepjes kip met het citroensap en de .
    Laat minimaal 5 minuten marineren.
  2. Kook de volgens gebruiksaanwijzing van de verpakking beetgaar.
    Voeg de laatste 4 minuten van de kooktijd de toe.
    Verhit intussen in een koekenpan de en bak de reepjes kip in ca. 4 minuten gaar en rondom goudbruin.
  3. Breng op smaak met zout en peper.
    Giet de pasta en de af en meng ze in een voorverwarmde schaal met de .
  4. Schep er de , de citroenrasp en basilicum door.
  5. Breng op smaak met zout en peper en strooi de geraspte kaas erover.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • penne is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ricotta is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in penne
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Penne met kip, doperwtjes en ricotta heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies
RESET

Gisteren dit recept bij mijn zus gegeten, nou het was heerlijk! We hebben het iets aangelengd met melk, om het iets smeuïger te krijgen! Maar een 10 hoor!
Lucienne 21 mei 2017
Heel lekker, ga ik nog maken.
Coenen Mieke 28 november 2015

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
517 kcal
25%2068 kcal
Vetten
4 g.
6%16 g.
Waarvan verzadigd
1 g.
5%4 g.
Waarvan onverzadigd
2 g.
6%8 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
82 g.
31%328 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Penne met kip, doperwtjes en ricotta