Penne met romige baconsaus

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. In een pan met ruim kokend water en , fusilli koken volgens de gebruiksaanwijzing.
  2. Met dunschiller harde nerven van de bleekselderijstengels schillen.
  3. Stengels in smalle boogjes snijden.
  4. in reepjes snijden.
  5. en in reepjes knippen.
  6. Knoflook pellen en ragfijn hakken.
  7. In braadpan olie verhitten.
  8. Reepjes en al omscheppend knapperig bakken.
  9. Knoflook toevoegen.
  10. Met schuimspaan en op een bord scheppen.
  11. Vervolgens en in circa 3 minuten al omscheppend gaar bakken.
  12. , , en toevoegen.
  13. Al roerend de laten smelten tot een mooi gebonden saus ontstaat.
  14. Pas op dat het vuur niet te hoog staat.
  15. Gebakken en toevoegen en op smaak brengen met en .
  16. afgieten en overdoen in een schaal.
  17. De saus erover schenken.
  18. Serveren met .
  19. Lekker met een tomatensalade met olijven.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • penne is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomkaas en parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en parmezaanse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • penne kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk, roomkaas, parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in bacon en zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
579 kcal
28%2316 kcal
Vetten
16 g.
22%64 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
55 g.
21%220 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Penne met romige baconsaus